fbpx

Workshops. Rådgivning
Træning. Oplæg

Vi laver workshops når du har brug for inspiration eller træning, og faciliterer forandringer, når alle skal med i arbejdet og nye samarbejdsformer skal implementeres. Så designer og gennemfører vi udviklingsforløb målrettet ledergrupper, beslutningstagere og HR-teams.

Når vi løser opgaver, tager vi det bedste fra fremtidsforskningen og psykologien og kombinerer det med vores erfaring, værktøjer og naturens rytmer og liv.

Alt vores arbejde er fokuseret omkring fremtidens organisationer, bæredygtighed og udvikling af mennesker:


Cirkulær organisation
Cirkulært samarbejde
Cirkulær Ledelse
Indre/ydre bæredygtighed
De 17 Verdensmål

Vi bliver ikke skåret ud fra en skabelon

”At købe ind i konsulenter og ny viden, er for mig det samme som at købe ind i et pyramidespil. Det er sjældent mig der vinder – jeg betaler derimod regningen. Men netop disse mennesker er mit Avengerhold, der lige præcis forstår vores udfordringer.
Mai Manaa
Turistchef

nærværende.
no bulllshit.

Skal du i gang med at gentænke jeres organisationsform, beslutningsstrukturer og principper, så hjælper vi dig med at få overblik over, hvordan du arbejder med indre bæredygtighed, hvor du starter og hvordan du kommer i gang.

Rådgivning

involverende.
inspirerende.

Vi facilitere workshops for ledere, HR-ledere og team, der ønsker at tænke fremtid og bæredygtighed ind i deres organisationsudvikling, ledelse og samarbejde.

Workshops

visionær.
MBS-fokuseret.

Vi laver træningsforløb for ledere, HR-ledere og teams, hvor vi træner indre og ydre bæredygtighed i balance og hvordan I kan se, mærke og lede fremtiden.

Træning

Workshop og træning

Workshop og træning kan vare en halv eller en hel dag - eller strække sig over en periode.
Vi har erfaring med at designe og facilitere forløb for imellem 10 - 600 deltagere.

FØR

Et samarbejde med os starter med et formøde, hvor vi lytter til dine ønsker og udfordringer. Derefter hopper vi i arbejdstøjet og designer et oplæg.

DAGEN

Inden vi mødes med dig og dine medarbejdere, har I modtaget et program, måske en inspirationsvideo som optakt til forløbet, eller en forberedelse. Nogle gange starter opgaven med interviews og/eller en temperaturmåling.

Uanset om det er en inspirationsworkshop, træningsworkshop eller udviklingsforløb, så vil du bliver inspireret og udfordret - sådan tilpas du ved. Fordi vi har én ting på hjerte, at hjælpe dig med at lykkes.

EFTER

Når alt er vel overstået, tager vi en snak om, hvordan du kan fastholde udbyttet. For vi vil have, at du skal nå i mål.

Telefon: (45) 2211 1416
Email: re@humanrevolution.dk

Adresse: Tietgens Alle 46 DK-5230 Odense M

Kontakt: