fbpx

Bæredygtigheds-kommunikation

Vi designer gennemtænkt og tilrettelagt bæredygtighedskommunikation, der ærligt fortæller om jeres arbejde med bæredygtighed.

Undgå »greenwashing«

Kommunikation omkring bæredygtighedsindsatsen er vigtig for at opnå de potentielle gevinster, som knytter sig til et forbedret omdømme og et styrket brand. Samtidig ved vi, at hvis I kommunikerer for positivt om jeres bæredygtighedsindsats, risikerer I at udsætte jer selv for kritisk granskning fra kunder, konkurrenter, medarbejdere, presse osv.

Det hjælper vi jer med at imødegå igennem en gennemtænkt og tilrettelagt strategisk indsats, så I ikke risikerer at blive beskyldt for »greenwashing«.

Rammeværket

Vores rådgivning tager afsæt i et eksisterende praksis- og regelbaseret rammeværk, primært defineret af:

Danske myndigheder (Årsregnskabsloven) , EU (EU Taxonomiforordningen og EU-Regnskabsdirektiv 2013/34/EU) FN (UN Global Compact Management Model), men bl.a. også af organisationer som GRI (Global Reporting Initiative) og GHG (Green House Gas Protocol)

Det sikrer, at bæredygtighedsindsatsen sker på en internationalt anerkendt måde og med brug af bredt accepterede modeller og metoder.

Skriv til os, så vi kan hjælpe dig godt i gang - og i mål med jeres bæredygtigheds-kommunikation.

Vi svarer på din henvendelse inden for en arbejdsdag.

Telefon: (45) 2211 1416
Email: re@humanrevolution.dk

Adresse: Tietgens Alle 46 DK-5230 Odense M

Kontakt: