fbpx

kultur

Fremtidens organisationer skabes af en mangfoldighed af kompetencer og personligheder, i en human kultur, hvor indre bæredygtighed kultiveres og de 12 HRR er rammen for psykologisk tryghed.

kulturanalyse » design » udvikling

Vi hjælpe jer med at gå et spadestik dybere, tage vigtige beslutninger og designe en kultur, der passer til jeres fremtid.

Vores arbejde omfatter kulturanalyse, som består af samtaler med ledere og medarbejdere, involverende workshops hvor vi sammen med jer designer og udvikler jeres kultur med afsæt i vores kultur-design-model og de 12 rettigheder.

Vi kan være med igennem hele processen - eller dele af den.

Humanity of Work

At arbejde med kultur er mere end formulering af værdier. Det er at træffe vigtige beslutninger og designe inspirerende ramme, hvor mennesker kan vokse, samarbejde og løse opgaver. Fremtidens kultur er funderet i arbejdets humane natur.

Nogle af de emner vi arbejder med omkring kulturen er: Psykologisk tryghed; hvordan skabes rammer for åbenhed og ærlighed? Ritualer; hvilke handlinger er med til at styrke kulturen? Psykologiske - og adfærdsmæssige påmindelser: hvad minder jer om de kulturelle beslutninger I har truffet? Træning; hvordan ser jeres programmer ud, som udvikler det "hele" menneske? Osv.

Det hjælper vi med.

Tryk på billedet for download

Fire steder vi kan hjælpe

Vores tilgang til forandringer er, at de ikke behøver at tage 100 år. Vi kan hjælpe med hele processen - eller dele af den. Vi arbejder kun med det, der er meningsfuldt.

Fremtids-
scenarier

Trends der kommer til at påvirke kulturen.

Kultur
analyse

Hvor er I nu? Hvor er der potentiale for udvikling?

Involverende
Workshops

Sammen designer vi kulturen.

træning af nye færdigheder

Hvis nye kompetencer skal trænes og kultiveres.

Kontakt os, så vi kan hjælpe dig godt i gang - og i mål med jeres kultur.

Vi svarer på din henvendelse inden for en arbejdsdag.

Telefon: (45) 2211 1416
Email: re@humanrevolution.dk

Adresse: Tietgens Alle 46 DK-5230 Odense M

Kontakt: