Ledelsescoaching

Måske befinder du dig netop nu ved en skillevej – midt i en organisatorisk eller personlig transformation, hvor du længes efter at udfolde dine tanker, ideer og udfordringer?

Vores tilgang til coaching og er en invitation til at omfavne livets muligheder og genopdage den iboende kraft i dig selv, så du kan trives i en verden i forandring.

Vi har en holistisk tilgang til personlig og faglig udvikling, hvor vi arbejder i spændingsfeltet mellem natur, psykologi, menneskesyn og systemisk bevidsthed.

Du arbejder med at styrke forbindelsen til din indre natur, naturen i dine relationer og realiseringen af dine livs-projekter.

 

Et fortroligt rum for din udvikling

Vi skaber et fortroligt rum, hvor du bliver styrket til at udforske det, der ligger uden for din komfortzone, og omfavne det, der allerede er en del af dig.

Coachingen bestå typisk af eller flere samtaler – eller strække sig over en længere periode. Sammen finder vi ud af, hvad dit behov er.

Helhedsorienteret coaching repræsenterer en tilgang, hvor vi arbejder med de mentale, følelsesmæssige og spirituelle aspekter af din personlighed. Dig som et helt menneske.

Det er en kontakt til din indre natur, hvor formålet er at forstå og arbejde med de grundlæggende mønstre, der udgør essensen af din livs- og handlekraft.

Helhedsorienteret coaching er ikke en hurtig løsning eller quick-fix. Det er heller ikke terapi.

Dine muligheder

Fysik, online eller i naturen.

Coaching

Træk på vores rådgivning, når du har brug for det.

Coachingforløb

Vi laver en plan sammen.

Skriv til os her: