Foredrag

Vi bevæger os ind i en æra, hvor organisatorisk udvikling og ledelse står over for unikke udfordringer og muligheder.

Book et inspirerende foredrag, som giver dit et blik ind i fremtidens organisation og ledelse eller natur-inspireret organisationsudvikling.

Live eller online? Det, som passer til dit arrangement.

Du kan booke et standard foredrag eller få designet et tilpasset dit arrangement.

Lad os tage en snak om det.

For visionære ledere, HR-ledere og beslutningstagere, der gerne vil tænke nyt.

Organisationsstrukturer skifter form, medarbejderes forventninger har ændret sig på rekordtid. En ledelsestilgang, der en gang skabte succes, vil ikke længere være tilstrækkelig i fremtiden. Man kan godt sige, at arbejdsmarkedet oplever en revolutionerende omvæltning. Men hvilke trends driver denne transformation?

Dette foredrag inviterer dig ind i fremtidens organisationsudvikling og ledelse, og giver dig et indblik i vigtigste trends og bevægelser.

Byg bro mellem nutidens ledelse og fremtidens livgivende ledelse og organisationer.

Forankret i menneskesyn – inspireret af naturens visdom.

For visionære ledere, HR-professionelle, der ønsker at arbejde med udvikling af mennesker og organisationer med afsæt i et holistisk menneskesyn og inspiration fra én af naturens kraftfulde processer: Regenerering.

Dette foredrag inviterer dig til at få et indblik i, hvordan du med naturens visdom kan forme en sund og levedygtig organisation baseret på livets logik.

 

Et eksklusivt foredrag skræddersyet til dine behov, med fokus på de nyeste tendenser inden for fremtidens organisationer & ledelse, menneskesyn eller naturinspireret organisationsudvikling.

varighed

45 min. til 1 time

Lad os tage en snak

Kontakt os endelig.