Foredrag

Book os til et inspirerende foredrag, som giver dit et blik ind i fremtidens organisation eller natur-inspireret organisationsudvikling.

Live eller online? Det, som passer til dit arrangement.

Du kan booke et af vores standard foredrag eller få designet et tilpasset dit arrangement.

Lad os tage en snak om det.

Vores foredrag er for modige og visionære ledere, HR-ledere og beslutningstagere, der gerne vil udfordres og tænke nyt.

Træd ind i morgendagens arbejdsliv! Organisationsstrukturer skifter form, medarbejderes forventninger forvandler sig på rekordtid. Ledelse, der en gang var en succes, vil ikke længere være tilstrækkelig. Arbejdsmarkedet oplever en revolutionær omvæltning. Men hvad er det, der driver denne banebrydende transformation midt i vores virkelighed?

Dette foredrag inviterer dig ind i fremtiden, afslører de dominerende trends og det nyskabende syn på mennesket, der forvandler vores tilgang til arbejde. Du vil blive rustet til at tænke i innovative og bæredygtige løsninger allerede nu.

Vær med på rejsen mod en ny arbejdsvirkelighed!

Træd ind i en verden af naturinspireret ledelse og organisationsudvikling, der strækker sig ud over traditionel bæredygtighedsledelse.

Dette inspirerende foredrag tager dig med på en rejse, hvor du vil opdage, hvordan naturen kan blive din mentor og model i din ledelse og organisationsudvikling.

Gennem en nytænkende tilgang vil du få indsigt i, hvordan naturens visdom kan forme din vej fremad i arbejdet med at skabe en mere harmonisk og levedygtig organisation.

Gør dig klar til at åbne døren til en ny dimension af ledelse!

Et eksklusivt foredrag skræddersyet til dine behov, med fokus på de nyeste tendenser inden for fremtidens organisationer & ledelse, menneskesyn eller naturinspireret organisationsudvikling.

Renate er knivskarp! Leverer med stor autencitet og på et virkelig højt niveau, og sikrer at alle inddrages, udfordres og inspireres! Jeg giver hende de allervarmeste anbefalinger.
Pernille Grabe​
Netværksdirektør - EGN A/S

45 min.

25.000 DKK

Prisen er på et af de 2 standardforedrag

Book din foredrag her

Vi kontakter dig inden to arbejdsdage.