Facilitator i indre bæredygtighed

Bliv en kraftfuld facilitator af forandringer,
der trækker på livets og naturens visdom.

Datoer for hold 4 kommer januar 2024.

Varighed

Pris
Format
6 mdr.
15.900 DKK
Fysisk og online

Sted
Stenstruplund Kursuscenter
Jernbanevej 2, 5771 Stenstrup

Renata Edsbjerg
re@humanrevolution.dk
+45 22111416

For ledere, hr-ledere, konsulenter
eller som led i din personlige udvikling

There’s a revolution that needs to happen and it starts from inside each one of us. We need to wake up and fall in love with the Earth. Our personal and collective happiness and survival depends on it.

– Thich Nhat Hanh.

 

Vær med til at forme den næste generations organisationer!

Drømmer du om at være en kraftfuld facilitator af forandringer, der trækker på livets visdom og skaber en positiv indflydelse? Vil du være med til at udvikle sunde og menneskelige organisationer? Vores certificeringsprogram åbner døren til en ny æra af ledelse og forandring.

Vi har skabt dette program på baggrund af fire afgørende hjørnestene: Indre bæredygtighed, de 12 indre menneskerettigheder, systemisk helhedstænkning og fremtidsforskning. Du vil blive inspireret af Biomimicry, hvor naturens geniale løsninger fungerer som vores mentor, og dens ældgamle visdom driver vores læring. Samtidig vil du dykke ned i systemteorien og afdække kompleksiteten og sammenhængen i organisatoriske strukturer.

Vi tror på, at bæredygtighed begynder indefra. Vores certificeringsprogram giver dig redskaberne til at møde menneskelige og planetære udfordringer med en regenerativ, naturlig og menneskelig tilgang.

Vi tror på, at bæredygtighed begynder indefra.

Tag det første skridt mod at skabe en regenerativ fremtid, hvor organisationer blomstrer i harmoni med mennesker og naturen.

Vi er her for at guide dig på vejen til at omsætte dine nye indsigter til meningsfulde handlinger i både dit arbejdsliv og personlige liv. Gennem vores certificeringsprogram vil du få metoder til at navigere i organisatoriske og menneskelige forandringer i en tid, hvor paradigmeskiftet er en realitet. Indre bæredygtighed bliver en naturlig integreret del af din faglige praksis og din personlige udvikling.

Vi tror på, at ægte læring opstår i et trygt og støttende miljø, hvor kreativitet og udvikling kan blomstre. Vi kommer ikke med alle svarende, men skaber et miljø, hvor du kan udforske, gentænke og dyrke dine evner til at lede og skabe forandringer.
Kom med, hvor vi sammen skaber en verden med sundere og mere menneskelige organisationer.

6 mdr. med læring og udvikling

Certificeringen strækker sig over 6 måneder og består af:

2 fysiske moduler, 1 online modul og 3 gange online sparring efter modul 3.

Mellem modulerne deler du viden med engagerende deltagere , har adgang til online læringsplatform med videomateriale og får supplerende inspiration fra os.

Ikke et one-size-fits-all forløb

Du – og det, som du ønsker at bruge din certificering til er i fokus. Vi, som undervisere, er der hele vejen og støtter dig i din individuelle udvikling. Du kan til enhver tid trække på vores sparring.

materialer som du frit kan bruge

Når du starter på modul 1, får du din HRR-boks, arbejdsbog, adgang til videomateriale og alle de modeller, som vi arbejder med.

Du kan frit bruge alt materialet i dit videre arbejde.

omfang

6 måneder med:

  • Modul 01: Fysisk: 09:00 – 16:00
  • Modul 02: Online: 09:00 – 12:00
  • Modul 03: Fysisk: 09:00 – 16:00
  • Online sparring mellem modulerne
  • 3 gange 2 timers sparring og videndeling efter modul 3. En gang om måneden.

Er du leder, vil du kunne bruge de nye indsigter i din ledelse af organisatoriske transformationer og udvikling af sunde organisationer.

Som HR-leder får du indsigt i, hvordan du skaber en blomstrende kultur, som bygger på et humant menneskesyn og hvordan du faciliterer organisatorisk og menneskelig indre bæredygtighed.

Som konsulent får du adgang til viden og redskaber, som du kan anvender i dit arbejde med organisatoriske forandringer og facilitering af workshops og udvikling.

Står du et sted i dit liv, hvor du har brug for nye perspektiver til din videre udvikling, kan vi varmt anbefale dig at tage med.

Certificeringen er bygget op omkring viden fra

Fremtidsforskningen, systemisk helhedstænkning, psykologien og Biomimictry og de 12 indre rettigheder.

Vil du skabe en human fremtid? Så kom med!

Datoer for hold 4 forår 2024 kommer januar 2024.

Her arbejder vi med vidensgrundlaget for helhedsorienteret transformationer, cirkulær bevidsthed, de 12 indre rettigheder og bæredygtigheds-DNA.

På dette modul har vi fokus på det paradigmeskifte, vi står midt i som mennesker og organisationer, hvordan det påvirker os og hvilke nye veje vi kan gå for at skabe befordrende og livsbekræftende betingelser for at mennesker og organisationer kan trives.

 

 

Her arbejder vi med redskaber og metoder til udvikling af indre bæredygtighed i organisationer og i teams. Vi arbejder med en cirkulær og menneskelig tilgang til organisationsudvikling, kultur og udvikling af mennesker.

Du får konkrete redskaber til at facilitere workshops og 1:1 udvikling – og indsigt i, hvordan du bedst anvender værktøjerne i dit arbejde med udvikling af mennesker og organisationer.

 

På dette modul er det din indre bæredygtighed, der er i fokus. Du arbejder med din egen rolle, din energi og din humane natur.

Her deler vi også erfaringer og læringspunkter, og vi afslutter selvfølgelig certificeringen med at fejre, at du nu kan kalde dig for Certificeret Facilitator i Indre Bæredygtighed.

 

Mellem alle modulerne er der mulighed for online sparring med os og med dit hold.

Efter modul 3 er der yderligere tre online sparringer, hvor vi mødes en gang om mdr. i to timer og deler viden og støtter dig i den videre proces.

1. Fredag i mdr.

Book din plads her

Der er lukket for tilmeling.

Vi er dine undervisere og ledsagere

Vi glæder os til at støtte dig i dit arbejde med at skabe livsbekræftende organisationer og fællesskaber.

Du er i trygge hænder.

Renata Edsbjerg
hovedunderviser

Renata er ophavskvinden til de 12 indre rettigheder, organisationsrådgiver og Biomimictry Educator.

Rikke louise fage-fjord
medunderviser

Rikke Louise er Socialantropolog og brænder for international forståelse, lige rettigheder og social ansvarlighed.

Louise lind
medunderviser

Louise er fremtidsforsker og brænder for at skabe forudsigelighed i den fremtid, der kommer susende imod os.

Pris

15.900,-

Er du studerende eller holder du jobpause får du en rabat på 10%.

Ex. moms og forplejning.

 

Sted

Modul 1 og 3 afholdes på: Stenstruplund Kursuscenter, Jernbanevej 2, 5771 Stenstrup

Modul 2: Online

Omfang

6 måneder med:

  • To hele dage fysisk: 09:00 – 16:00
  • En halv dag online: 09:00 – 12:00
  • Online sparring mellem modulerne og 3 gange 2 timers sparring og videndeling efter modul 3. En gang om måneden.