fbpx

bliv facilitator i indre bæredygtighed

Bæredygtighed starter indefra

Banker dit hjerte for at skabe menneskelige og sunde organisationer? Længes du efter en mere livsbekræftende måde at facilitere forandringer eller lede på?

Så vil du elske vores forløb.

Velkommen til, forandringsskaber!

Vi er de visionære pionerer; dem, der tror på - og arbejder for en fremtid, hvor mennesker kan trives, så de kan skabe en verden, der trives.

Kom med i vores fællesskab, så vi kan følges ad og gøre en forskel sammen.

Bliv facilitator af sind, hjerte og sjæl

Afsættet for certificeringen er de 12 indre menneskerettigheder, systemisk og cirkulær tænkning samt inspiration fra naturens visdom. Vi arbejder med modeller og redskaber, som hjælper os med at omsætte de cirkulære principper og rettighederne til vores hverdag og med holdninger, som giver energi til nye handlinger, der skaber befordrende betingelser for, at mennesker kan trives.

teoretisk fundament

Vidensgrundlaget for systemisk og cirkulær tænkning, indre bæredygtighed og de 12 indre rettigheder – og hvordan du sætter det i spil i dit arbejde med mennesker, organisationer og samfund.

PRAKTISK FUNDAMENT

Inspirerende redskaber, som udvikler dig, de organisationer og mennesker, som du arbejder sammen med.

dedikeret FÆLLESSKAB

Igennem forløbet kan du trække på hjælp, gode råd og sparring i et online community, hvor du også har adgang til videomateriale og redskaber.

Den smukkeste og mest meningsfulde certificering

Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg skulle med på hold 1 af uddannelsen til Facilitator i Indre Bæredygtighed. Nu står jeg med den smukkeste og mest meningsfulde certificering i hånden - og alle mine forventninger til udbytte er blevet opfyldt til fulde. Og mere til. Jeg mærker tydeligt, at certificeringen til Facilitator i Indre Bæredygtighed bliver en af de vigtigste uddannelser jeg har taget i mit liv - og at det for mig er mere end bare endnu en uddannelse.
Nanna Schjerning
Human Regeneration Facilitator

inkluderende, sjovt og lidt provokerende rum

Med forløbet i indre bæredygtighed har jeg både fået kalibreret mine egne vaner og fået nye perspektiver på betydningen af bæredygtighed i organisationer. I den verden vi lever i, kan det selv med den bedste intention være udfordrende at skabe indre bæredygtighed, uanset hvor meget og hvor længe man prøver. Der er brug for konstant at give det fokus. Derfor kan jeg varmt anbefale at tage med på rejsen mod større indre bæredygtighed for dig selv, din organistion og/eller dine kunder
Thea Bramming
Organisationsrådgiver

Certificeringen er bygget op
omkring viden fra

Fremtidsforskningen, systemisk tænkning,
psykologien og Biomimictry

Vil du skabe en human fremtid?
Så kom med!

Hold 2 starter, den 02. marts 2023.
Vi lukker for tilmelding ved 14 deltagere.

hvem er certificeringen for?

Certificeringen er for forandringsskabere, konsulenter, ledere og HR-ledere, lærer – alle der ønsker at facilitere menneskelighed og indre bæredygtighed i deres arbejde.

Tre moduler, tre sparringer og et fællesskab at træne sammen med.

Vi guider dig sikkert igennem forløbet – og lover dig at det både bliver livsbekræftende og inspirerende.

Fremtidsforskningen, systemisk tænkning, psykologien og biomimictry

02/03/2023 - 09:00 - 16:00

modul 1 - fysisk

Her arbejder vi med vidensgrundlaget for de cirkulære principper, den cirkulære bevidsthed, de 12 indre rettigheder og bæredygtigheds-DNA.

På dette modul har vi fokus på det paradigmeskifte vi står midt i som mennesker og organisationer, hvordan det påvirker os og hvilke nye veje vi kan gå for at skabe befordrende og livsbekræftende betingelser for at mennesker og organisationer kan trives.

13/04/2023 - 09:00 - 12:00

modul 2 - online

Her arbejder vi med redskaber og metoder til udvikling af indre bæredygtighed i organisationer og i teams. Vi arbejder med en cirkulær og menneskelig tilgang til organisationsudvikling, kultur og udvikling af mennesker.

Du får konkrete redskaber til at facilitere workshops og 1:1 udvikling - og indsigt i, hvordan du bedst anvender værktøjerne i dit arbejde med udvikling af mennesker og organisationer.

11/05/2023 - 09:00 - 16:00

modul 3 - fysisk

På dette modul er det din indre bæredygtighed, der er i fokus. Du arbejder med din egen rolle, din energi og din humane natur.

Her deler vi også erfaringer og læringspunkter - og vi afslutter selvfølgelig certificeringen med at fejre, at du nu kan kalde dig for Certificeret Facilitator i Indre Bæredygtighed.

1. fredag i mdr.

3 x sparring

Efter modul 3 er der tre online sparringer, hvor vi mødes en gang om mdr. i to timer og deler viden og støtter hinanden i den videre proces.

vi er dine undervisere og ledsagere

Vi glæder os til at støtte dig i dit arbejde med at skabe livsbekræftende organisationer og fællesskaber.

 

Rikke Louise og Louise møder du igennem hele forløbet. Renata møder du online og i alt videomateriale. I vores online community har du adgang til os alle tre.

 

Du er i sikre hænder, og vi glæder os.

Rikke Louise Fage-Fjord

Rikke Louise er Socialantropolog og brænder for international forståelse, lige rettigheder og social ansvarlighed.

louise lind

Louise er fremtidsforsker og brænder for at skabe forudsigelighed i den fremtid, der kommer susende imod os.

Renata Edsbjerg

Renata er ophavskvinden til de 12 indre rettigheder, futurist og Biomimictry Educator. Hun rådgiver organisationer i cirkulær ledelse og indre bæredygtighed.

Book din plads her

Tilmeldingen er åben.

Vi lukker for tilmeldinger ved 14 deltagere.

PRIS

15.900,-

 

Prisen er inkl. forplejning og arbejdsbog.

 

Er du studerende eller holder du jobpause får du en rabat på 15%.

 

sted

Modul 1 og 3 afholdes på: Stenstruplund Kursuscenter, Jernbanevej 2, 5771 Stenstrup

 

Modul 2: Online

Omfang

To hele dage fysisk: 09:00 – 16:00

En halv dag online: 09:00 – 12:00

 

3 gange 2 timers sparring og videndeling efter modul 3. En gang om måneden.

Telefon: (45) 2211 1416
Email: re@humanrevolution.dk

Tietgens Alle 46 DK-5230 Odense M

CVR: 26727049