fbpx

CASES

Her finder du nogle af vores cases. Er du i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig, så ring endelig, så kan vi tage en snak om, om vi er de rigtige til opgaven – eller om vi kan henvise dig videre, til de mange dygtige mennesker vi arbejder sammen med.

Workshop for 20 ledere fra smw virksomheder

Bæredygtighed som forretningsmodel

Hvordan går vi fra bæredygtighedssnak til konkrete bæredygtige handlinger? Hvordan sikrer vi, at den bæredygtige omstilling skaber den rette værdi for forretningen, organisationen og verden? Og hvordan omsætter vi som ledere bæredygtigstanken, så det giver mening for kunder, medarbejdere og bundlinje?

For at give svar på ovennævnte spørgsmål, designede vi workshoppen rundt om følgende emner:

  1. Bæredygtighed og de 17 Verdensmål – og hvordan det hænger sammen
  2. Den ydre og indre bæredygtighed i balance – hvordan de er hinandens forudsætninger
  3. Trends der driver den bæredygtige transformation

Super skarpe undervisere!

Tak for en engagerende workshop.
Amalie Kristine Løhr Simonsen
Marketing and Communication Officer

9 UGERES TRÆNINGSFORLØB FOR LEDERE, HR OG BESLUTNINGSTAGERE

Forandrings-futurist:

Lær at omsætte fremtiden til bæredygtige handlinger

Igennem 9 uger blev 11 deltagers værktøjskasse fyldt op med  fremtidssikrede metoder til at forudse forandringer, arbejde med bæredygtighed og de 17 Verdensmål og fremtidens organisationer. 

Forløbet var en kombination af adgang til en videoportal, en ugentlig træningsdag og ugentlige Q/As.

styrelsesdag for 600 medarbejdere & træning af 40 ledere

Fremtidens
Arbejdsplads

En af Danmarks styrelser afholder årligt en Styrelsesdag for alle 600 medarbejdere. Oktober 2021 var emnet “Fremtidens arbejdsplads”.

Vi fik love til at designe træning af ledere inden Styrelsesdagen og workshops på Styrelsesdagen.

26 trendkort om fremtidens arbejdsmarked var hovedelementet i alle aktiviteterne. Medarbejdere og ledere fik mulighed for at se og mærke fremtiden, og der blev produceret konkrete input til indsatsområder.

WORKSHOP FOR EN HR AFDELING

På forkant med
HR-fremtiden

Som optakt til en ny HR strategi blev HR afdelingen introduceret til de trends, der kommer til at påvirke arbejdsmarkedet i fremtiden – og hvilken betydning det vil have for HR-funktionen. Med afsæt i følgende opgave blev der drøftet, tænkt og identificeret vigtige områder, som HR-afdelingen skulle tænke ind i den kommende strategi:

Hvilke trends kommer til at påvirke jer? Hvornår? Hvordan?

Der opstod nye indsigter og aha oplevelser.

WORKSHOP 22 MEDARBEJDERE

Cirkulært samarbejde:
Fra kollega
til træningsmakker

På denne workshops satte vi fokus på trenden: Fra mere til bedre. Hvordan går vi fra en traditionel tænkning, som ofte handler om, at vi skal samarbejde mere, til fremtidens tankegang, der handler om, at vi skal samarbejde bedre.

Medarbejderne blev introduceret til “Trænings-makker” metoder – og hvordan de effektivt og på inspirerende vis arbejder sammen rundt om opgaven på tværs af fagligheder. Nye samarbejdsrelationer er knyttet i dag, og kommunikationen skal ikke længere hovedsageligt kommer fra ledelsen, men finder naturligt sted imellem medarbejderne.

Telefon: (45) 2211 1416
Email: re@humanrevolution.dk

Adresse: Tietgens Alle 46 DK-5230 Odense M

Kontakt: