fbpx

Vi samarbejder med de sejeste Human Revolutionaries

Med hver deres ekspertise arbejder de for de 12 indre rettigheder. De hjælper dig med at facilitere workshops og samtalesaloner.

Nanna Schjerning

Arbejdslivs-futurist

Nanna brænder for at skabe menneskelige arbejdspladser og bæredygtige arbejdsliv. Hun har særligt specialiseret sig i fremtidens arbejdsliv og arbejdet med indre bæredygtighed og strategiske, kloge pauser i løbet af arbejdsdagen og i arbejdslivet. 
 
Nanna arbejder særligt med rettighederne:
 
 
Kontakt Nanna på: nanna@prettyfuture.dk

Tel. 26 49 39 75

RIKKE STRUVE

Pårørende-ekspert

Rikke brænder for fremtidens pårørende, bedre inddragelse af pårørende i organisationer. Rikke er også stifter af Pårørendeklubben, som er fremtidens fællesskab for pårørende på tværs af diagnoser. Her bygges pårørende op i et fællesskab af psykologisk tryghed. I fremtiden får vi succes ved at stå sammen.

 
Rikke arbejder særligt med rettighederne:
 
Kontakt Rikke på: rikke@rikkestruve.dk
Tel. 40 26 34 42

Rikke Louise Fage-Fjord

Socialantropolog

Rikke Louise brænder for international forståelse, lige rettigheder og social ansvarlighed. Hun ser det unikke i mennesket og har særligt fokus på at skabe empowerment, meningsfulde fællesskaber og ordentlige forhold for flygtninge og migranter.
 
Rikke Louise arbejder særligt med rettighederne:
 
 
Kontakt Rikke Louise på: rikkelouise@speakupnow.dk

Tel. 40 11 35 41

LOUISE LIND

Fremtidsforsker

Louise brænder for at skabe forudsigelighed i den fremtid, der kommer susende imod os. Hun hjælper organisationer med at hacke kompleksiteten og designe en nye fremtid, som er; sjovere, mere visionær og mere legene. Hendes motto er: Dream it. Playit it. Design it. Do it.

 
Louise arbejder særligt med rettighederne:
 
Kontakt Louise på: louise@louiselind.dk
Tel. 28 18 79 18

Gitte Madelaire

Lederskabsfuturist

Gitte brænder for at skabe bedre lederskab i organisationerne. Gittes vision er at fremkalde mennesker og organisationer ved at koble den kommercielle sans og den energetiske sans (den indre bæredygtighed). Denne fremtidssans hjælper ledere med at være hele, målrettet og fyldt med energi.
 
Gitte arbejder særligt med rettighederne:
 
 

Tel. 30 45 70 90

Book her - eller tag kontakt direkte

Vi svarer på din henvendelse inden for en arbejdsdag.

Telefon: (45) 2211 1416
Email: re@humanrevolution.dk

Adresse: Tietgens Alle 46 DK-5230 Odense M

Kontakt: