ledere, HR-ledere
og konsulenter

Er du leder eller HR-leder, hjælper vi dig med at forme fremtidens levedygtig og menneskelig organisation. Hvis du er konsulent eller facilitator, inviterer vi dig til at deltage i vores udviklingsforløb, hvor du kan lære af vores metoder og tilgange.

transformationernes tid

Uanset om du er leder, HR-leder eller konsulent, så mærker du sikker tydeligt, at at landskabet for ledelse og organisationsudvikling er under markant forandring.

Vi tror på, at disse transformationer både kræver

lederskabsprogrammer forbereder dig stadig til en verden, der ikke eksisterer længere, nemlig med en top-down tilgang og til en forudsigelig og stabil fremtid.

Regenererende Coaching er for forandringsskabere. Dig, der vil skabe indre bæredygtighed i dit – og andre menneskers liv.

Måske har du selv mærket den

Regenerativ Coaching er noget helt andet. Det er at hjælpe mennesker med at:

>>  Navigere i en foranderlig verden med større livskraft

>>  Designe et livsbekræftende fundament

>>  Arbejde med indre bæredygtighed – livets og naturens logik

tænkning og inspirerende redskaber,
der klæder dig på til at arbejde med Regenerativ coaching

Nogle af de redskaber, som vi kommer til at arbejde med er:

Ledelse

Gennem den regenerative coachingmodel inviterer du mennesker ind i et omsorgsfuld og trygt rum for opdagelse og undersøgelse af styrker, begrænsninger, livsprincipper og drømme. Du er katalysatoren i en forvandling, hvor mennesker kan opdage og udfolde deres livspotentiale.

Den regenerative coaching-model nærer vores indre jord og bygger på livsbekræftende principper og de indre rettigheder.

HR-ledelse

Når vi dykker ned i mappingen af økosystemet, åbner vi op for en dyb forståelse af det komplekse væv af relationer mennesker er en del af. Vi ser mønstrene af styrke, skrøbelighed og potentielle vækstmuligheder.

Gennem denne proces af refleksion og opmærksomhed hjælper du den enkelte med at skabe betingelser for udvikling og vækst. Betingelser, der er nærende for dem som menneske.

facilitering

Livsdesign-modellen er nøglen til at åbne op til vores inderste ønsker og drømme. Den inviterer os til at gå på opdagelse og udforske vores livshistorie, hvordan den har påvirket os indtil nu og hvordan vi designer det liv vi gerne vil leve nu og i fremtiden.

Modellen skaber en dybere forbindelse til os selv og vores ønsker og handlinger.