“The Perennials”

Er du klar til at forvandle din arbejdsplads til en blomstrende og frodig have med “The Perennials”?

Perennials” er den generation af mennesker, der er 60 +

De adskiller sig fra andre generationer på flere måder:

▪️ De er aktive og engagerede – og kendte for deres fortsatte engagement og aktivitet i arbejdslivet og samfundet. De forbliver motiverede og ønsker at bidrage med deres erfaring og viden.

▪️ De vægter livslang læring og er nysgerrige. De er villige til at tilegne sig nye færdigheder, tilpasse sig teknologi og udforske nye områder. Deres evne og vilje til at lære stopper ikke med alderen.

▪️ Perennials” har oplevet og overvundet forskellige udfordringer og har dermed en dybdegående forståelse af livet. Deres perspektiver og indsigter kan være værdifulde i beslutningsprocesser og mentorordninger.

Det er blot nogle af de værdifulde egenskaber.

”Perennials” betyder ”staud” – og er sammen med andre fantastiske planter og blomster med til at fordre biodiversitet og lang levetid af din have. De kræver lidt vedligeholdelse.
De giver beskyttelse og læ til mindre planter, der er i gang med at vokse. De tilfører æstetisk og variation til din have, især når de kombineres med mindre spirende planter. Deres højde, farver og teksturer kan skabe fantastisk kreativitet.

Hvor mangfoldig og frodig er din arbejdsplads-have?

Så, hvis du arbejder med diversitet og mangfoldighed i din organisation, bør du måske gå din rekrutteringsstrategi efter, og se, om den rummer generation ”Perennials”.

At skabe en inkluderende og mangfoldig arbejdskultur, bør fokusere på, at alle generationer trives og bidrager til succes.